default avatar Hoşgeldin, Ziyaretçi: Aşağıdaki form ve bağlantıları kullanarak sitemize giriş/kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
 Şifremi Unuttum?  Yardım  Üye Ol Tarih: 25.03.2023, Saat: 10:27

Konu Bilgileri
  • Yazar: saklikentfm
  • Okunma: 4131
  • Yorumlar: 0
Konu Kalitesi: % 0
Paylaş:

Konuyu Okuyanlar

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu içi Arama..

Hızlı Menü
Hızlı Menü:

Benim ek kutum
Benim sidebox kutu içeriğim

Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık

Yazar Konuyu Başlatan: saklikentfm - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 4132 - Yorum Toplam Yorumlar: 0
Konu Kalitesi: % 0

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

saklikentfm
Admin Grubu
Admin Grubu
Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 48
Yorum Sayısı: 51
Rep Puanı: 2

Kişisel Bilgileri: v
Yorum: #1
Konu Tarihi: 09.09.2015 20:29
(Bu konu en son: 09.09.2015 Tarihinde, Saat: 20:33 düzenlenmiştir. Düzenleyen: saklikentfm.)
[Resim: 456_09_09_15_9_32_48.jpeg]

06.09.2015 tarihinde akşam saatlerinde resmi olmayan haberlerde "Dağlıca da terör saldırısı şehit ve yaralı sayısı fazla" diye haberler yapmaya başladığı sıralarda hiç bir hükumet veya Genel Kurmay sözcülerinin açıklama yapmaması milletin içine kor ateş düşürmeye yetti.
Asıllı asılsız senaryolar yazılmaya başladı. Der iken;

07 Eylül 2015 tarihinde Saat: 17:07 de BA-60 / 15 numaralı basın açıklaması ile Genel Kurmay Başkanlığı

06 Eylül 2015 tarihinde Dağlıca-Yüksekova yolunun ulaşıma açılması maksadıyla yürütülen operasyonda, daha önceden Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından yol kenarına yerleştirilen El Yapımı Patlayıcıların patlatılması ile iki zırhlı aracımız ağır hasar görmüş, araçlarda bulunan Kahraman 16 silah arkadaşımız şehit olmuştur. Kahraman altı silah arkadaşımız ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış, yaralıların tedavilerine halihazırda devam edilmektedir.

Saldırının ardından bölgede başlatılan operasyonlar karadan ve havadan kararlılıkla sürdürülmektedir. Bu kapsamda; bölgede tespit edilen terörist hedeflerinin imhası ve harekata emniyetle devam edilmesi maksadıyla; Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı belirlenen 23 hedef (altı mağara, iki depo, üç barınma alanı ve 12 Doçka mevzii) 7 Eylül 2015 saat 09.00'dan itibaren üç adet F-4 ve dört adet F-16 savaş uçağı ile ateş altına alınmaktadır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. dedi Genel Kurmay Başkanlığının basın açıklamasının hemen ardından şehit isimleri henüz resmi olarak açıklanmadın Şehit isimleri medyada yayımlanmaya başladı.

[Resim: 456_09_09_15_8_57_01.jpeg]

Tüm Türkiye de ve Türk dostlarının anında tacziye mesajlarının yayımladığı bazı ülkelerin genel yas ilen ettiği vahim olay Düzce yede ateş düşürdü 1988 D.lu Düzceli Piyade Er Cihan Aksarı şahadet şerbetini içmişti.

[Resim: 456_09_09_15_9_17_15.jpeg]

Yığılca ilçesinin Sivil Toplum Örgütleri yurdun her tarafından törene katılmak için akın akın Düzceye gelmek için program yapmaya başladılar. Bunlardan bir tanesi GEBZE-ÇAYIROVA-DARICA-DİLOVASI DÜZCE LİLER DERNEĞİ Yönetim Kurulu idi. Gebze Belediye Başkanlığının tahsis ettiği araç ile Düzce Programına katılmak için üyelerine sosyal medya üzerinden ve telefon irtibatı sağlayarak üyelerini programa davet ettiler.

[Resim: 456_09_09_15_8_44_28.jpeg]

[Resim: 456_09_09_15_8_45_40.jpeg]

08.09.2015 tarihinde 16:30 da Gebzeden çıkış yapılda Gebze TÜKEDER Başkanı Zeki FETTAH beyin de aralarında olduğu grup gecenin ilerleyen saatlerine kadar programı takip ettiler. Duygusal anların yaşandığı Cenaze Programı sonrası Başkan KIR Sanki gelişmelere ışık tutarcasına;

[Resim: 456_09_09_15_8_43_48.jpeg]

[Resim: 456_09_09_15_8_42_33.jpeg]

[Resim: 456_09_09_15_8_45_09.jpeg]

Hadi ben çıktım sokağa sen çıktın herkes çıktı. Çözüm bu mu. Neden gaza geliyoruz. Sabır ve sükunet lütfen. Zaten onlarda bunu istiyor. Irak gibi Suriye gibi birbirimizi mi öldürelim. Sabır eyle onların bir hesabı varsa yaradan ında bir hesabı vardır. Bizim askerimiz bizim polisimiz kahpeleri temizleyecektir. Biraz sabır ve sağduyu lütfen... Lütfen onların bizi düşürmek istediği oyuna gelmeyelim. Gün birlik beraberlik günüdür. Gün teröre karşı dikkatli ve sağduyulu olma günüdür. Şehit kanıyla siyaset yapanlara lanet olsun. Teröre destek verenlere lanetlemeyenlere de lanet olsun. Sabır ya dostlar sabır. Sokaklara çıkıp ortalığı birbirine katmak ortamı gerip problem çıkarmakla bu iş çözülmez. diyordu.

[Resim: 456_09_09_15_8_41_27.jpeg]

[Resim: 456_09_09_15_8_19_30.jpeg]

[Resim: 456_09_09_15_8_21_54.jpeg]

[Resim: 456_09_09_15_8_20_37.jpeg]

Başkan KIR' ın kendi tabiri ile " O tabutun içinde olmak için neler vermezdim. Duygulanmamak tabi ki elde değil Fakat Gururun hazzının yaşandığı bir ortam. Biz bu duyguları yaşayan milletiz. Bir ölür bin doğar ülkemizi ve bayrağımızı ayaklar altına aldırtmayız" Tüm Milletimizin duygularına tercüman olduğunu değerlendirdiğimiz başkana çalışmalarında başarılar dileriz.

TÜM ŞEHİTLERİMİZE YARADAN DAN RAHMET DİLİYORUZ TÜRK MİLLETİNİN BAĞI SAĞ OLSUN

Konu Bağlantı Araçları
Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık Konusunun Linki Direkt Link
Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık Konusunun HTML Kodu HTML Link
Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık Konusu BBCode Linki BBCode Link
Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık indir, Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık Videosu, Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık online izle, Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık Bedava indir, Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık Yükle, Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık Hakkında, Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık nedir, Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık Free indir, Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık oyunu, Cihan'ı mızı Sonsuzluğa Uğurladık download

Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü: