![]() |
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Aşağıdaki form ve bağlantıları kullanarak sitemize giriş/kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. |
Bolu'nun Sesi Olduk. |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
|||
|
Yorum: #1
Konu Tarihi: 03.07.2015 21:44
(Bu konu en son: 04.07.2015 Tarihinde, Saat: 23:21 düzenlenmiştir. Düzenleyen: saklikentfm.)
![]() ![]() ![]() Bolu Yığılcalılar Derneği (Yığ-Der) Yönetim Kurulu Ramazan ayı içerisinde çevresinde ikamet eden yardıma muhtaç insanları unutmadı. Dernek yönetim Kurulu Başkanı Zeki ŞAHİN Bolu merkezde ikamet eden iş adamları ile irtibata geçerek yardıma muhtaç olduğunu belirledikleri 50 aileye ramazan yardım paketi hazırlayacak miktarda ücreti Bolu Kızılay Şube Başkanlığına teslim etti. Toplum önünde deşifre edilmeden, anlamına uygun şekilde veren eli diğer el görmeyecek mantığı çerçevesinde, tespit edilen listedeki aileler ramazan ayı içerisinde en kısa zamanda Kızılay dernek başkanı ekiplerince ziyaret edilerek yardımlar yerine ulaştırılacaktır. Başkan ŞAHİN amaçlarının içerisinde bulunduğumuz mübarek ayda ulaşabildiğimiz kadar yardıma muhtaç aileye ulaşmak olduğunu, derneklerin kuruluş amaçlarının kaynaşma ve birliktelik olduğunu kendilerinin de bu doğrultuda hareket ettiğini tüm üyelerinin ve hemşerilerinin dernekten kopmaması gerektiğini dile getirdi. Başkan ŞAHİN hizmetlerinin günün anlam ve önemine binaen devam edeceğini herkesi yanlarında olmaya davet ettiğini söyledi. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
|
Konu Bağlantı Araçları |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |