default avatar Hoşgeldin, Ziyaretçi: Aşağıdaki form ve bağlantıları kullanarak sitemize giriş/kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
 Şifremi Unuttum?  Yardım  Üye Ol Tarih: 23.09.2023, Saat: 23:31

Konu Bilgileri
  • Yazar: moderator
  • Okunma: 4996
  • Yorumlar: 1
Konu Kalitesi: % 1
Paylaş:

Konuyu Okuyanlar

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu içi Arama..

Hızlı Menü
Hızlı Menü:

Benzer Konular Listesi
Yığılca'nın Değerlerini Ön Plana Çıkaracağız.
Yazar: moderator
Yorumlar: 0
Okunma: 8,454
11.09.2015 23:28
Son Yorum: moderator
Yığılca yı Gümüşova da temsil ettik.
Yorumlar: 1
Okunma: 2,804
Bugün 23:31
Kaymakam ÖZCAN YIĞ-DER Yönetim Kurulunu Kabul Etti
Yorumlar: 1
Okunma: 2,110
YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Okunma: 2,589
Yığılca' da İlkler Yaşanmaya Devam Ediyor.
Okunma: 5,116

Benim ek kutum
Benim sidebox kutu içeriğim

YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ.

Yazar Konuyu Başlatan: moderator - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 4997 - Yorum Toplam Yorumlar: 1
Konu Kalitesi: % 1

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

moderator
Admin Grubu
Admin Grubu
Default Avatar
Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 1321
Yorum Sayısı: 1,638
Rep Puanı: 0

Kişisel Bilgileri: v
Yorum: #1
Konu Tarihi: Bugün 23:31
[Resim: YI_D0ILCA+MERKEZ+LOGOSU.jpg]

Yığılca-Kültür Turizm Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 27 aralık 2014 tarihinde saat:13:00 de pazar yeri camisinin altındaki toplantı salonunda olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirilmiştir.
Saklı Kent Fm Grubunun gözlemci ile takip ettiği Genel Kurul; Kalabalık katılımcı ve üyelerinin tamamının katılımı ile renkli konuşmalar ve değerlendirmeler eşliğinde devam ettiği öğrenilmiştir.Alınan bilgileri göre;

[Resim: 1111.jpg]

Önce Yönetim Kurulunun belirlendiği kurulda; Tüzük te yapılan değişikliklerin ardından Başkanlık seçimine gidildi.
Oy çokluğu ile İlçemiz Esnaflarından Yedigöller Alabalık Tesislerinin sahibi Yığılca gönüllüsü ve sevdalısı Emekli Kütüphane Müdürü İbrahim ÇENGEL Bey Başkanlığa seçildi.

Genel Kurulda seçilen Asıl ve Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri divanda yerlerini aldıktan sonra;

Genel Kurul Toplantısının Ardından Konuşan Çiçeği burnunda Başkan ÇENGEL ;

[Resim: _DDBRAH_DDM+BEY+3.jpg]

Kendisinden önce yönetim kurulunda görev yapan tüm arkadaşlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti. Üzerlerinde bulunan yükün farkında ve bilincinde olduklarını, Turizm cenneti olan kendisinin de Turizmci birisi olarak ilçemizi bu konuda atak yaptıracaklarını, En Kısa zamanda Yönetim Kurulunu toplayarak Görev bölümü yapacaklarını, Gençlik- Kadın Kolları ve İstişare Kurullarının oluşması için vakit geçirmeden çalışmaya başlayacaklarını bu toparlamanın ardından en kısa zamanda İlçe Protokolüne nezaket ziyareti yapacaklarını belirten ÇENGEL, Kaymakamlık Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığına yapacakları ziyaretin ardından yol haritalarını belirleyeceklerini Tüm ilçe halkını bir bütün olarak kucaklayacaklarını Fahri Hemşerilik üyeliğini devreye sokacaklarını belirtti. Türkiye ve Dünya üzerindeki Yığılca Adına faaliyet gösteren Tüm dernekler ile koordine içine gireceklerini merkezi sistem mantığı ile hareket edeceklerini belirten başkan bu konunun olmaz ise olmazları arasında olduğunu, Yığılca nın tanıtımı için Başta Yığılca olmak kaydı ile tüm basın ve yayın organlarını kullanarak devam edeceklerini belirtti.
En kısa zamanda çalmadık kapı bırakmayacaklarını ileten Başkan Güvene layık olmak önemlidir dedi.

Yönetim Asıl
[left]1 İbrahim ÇENGEL
2 Veli VERGİLİ
3 Orhan ACAR
4 Halil İbrahim YAVUZ
5 Zeynel ÇAMLI [/left]

Denetim Asıl
[left]1 İbrahim SÖĞÜT
2 Hasan ARIKAN
3 Şenol ŞAHİN [/left]

Yönetim Yedek
1 Mustafa TUNÇ
2 Nizamettin KALAYCI
3 Süleyman BİLEN
4 Recep EREN
5 Nusret KARA
Denetim Yedek
[left]1 Ali KAYA
2 Bahattin SAYIN
3 Recep ÖZTÜRK[/left]

[Resim: 20.jpg]

SAKLI KENT FM GRUBU OLARAK YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULUNA BAŞARILAR DİLİYORUZ. HER ZAMAN YANINDAYIZ KAZANAN YIĞILCA OLSUN...

Konu Bağlantı Araçları
YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. Konusunun Linki Direkt Link
YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. Konusunun HTML Kodu HTML Link
YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. Konusu BBCode Linki BBCode Link
YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yığılca'nın Değerlerini Ön Plana Çıkaracağız. moderator 0 8,454 11.09.2015 23:28
  Yığılca yı Gümüşova da temsil ettik. moderator 1 2,804 Bugün 23:31
  Kaymakam ÖZCAN YIĞ-DER Yönetim Kurulunu Kabul Etti moderator 1 2,110 Bugün 23:31
  YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ moderator 0 2,589 Bugün 23:31
  Yığılca' da İlkler Yaşanmaya Devam Ediyor. moderator 0 5,116 Bugün 23:31

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. indir, YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. Videosu, YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. online izle, YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. Bedava indir, YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. Yükle, YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. Hakkında, YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. nedir, YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. Free indir, YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. oyunu, YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM DEĞİŞTİRDİ. download

Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü:
Hızlı Menü: