![]() |
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Aşağıdaki form ve bağlantıları kullanarak sitemize giriş/kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. |
KDZ EREĞLİ YIĞILCA EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
|||
|
Yorum: #1
Konu Tarihi: Bugün 08:49
![]()
Derneğimizi Tanıyalım
![]() ![]() Derneğin Misyonu Üyelerine, birliktelikten aldığı güçle destek vererek, bir çok çalışmada birlikte hareket etmek ve kaynaşmayı sağlamak,ilçemizin tanıtımını sağlamak öncü, gündem belirleyici ve söz sahibi olabilen örnek bir dernek haline gelmek Yönetim Kurulu Üyeleri ![]() Başkan:Seyfi KALAYCI 06.09.1963 YILINDA DÜZCE-YIĞILCA HACILAR KÖYÜNDE DOĞDU.LİSE VE ORTAOKULU YIĞILCA'DA BİTİRDİ.1989 YILINDA ANT.NATO GÖKSU TESİSLERİNDE GÖREVE BAŞLADI.01.9.1989 YILINDA İSE AİLEVİ NEDENLERDEN DOLAYI NOTADAN AYRILDI.10.09.1989 YILINDA TÜRKİYE İŞ BANKASI KOCAALİ ŞUBESİNDE GÖREVE BAŞLADI.1999 YILINDA İSE ADAPAZARI İŞ BANKASI ŞUBESİNDEN KDZ.EREĞLİ İŞ BANKASINA ATANDI.O TARİHTEN BU YANA TÜRKİYE İŞ BANKASI KDZ.EREĞLİ ŞUBESİNİN ÇEŞİTLİ SERVİSLERİNDE GÖREV YAPMAKTADIR.2004 YILINDA ARKADAŞLARI İLE BİRLİKTE KDZ.EREĞLİ YIĞILCA EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNİ KURDULAR.01.06.2014 TARİHİNDE YAPILAN GENEL KURULDA DERNEĞİNİN BAŞKANNLIĞINA SEÇİLDİ. |
|
Yorum: #2
Konu Tarihi: 02.07.2015 19:21
![]()
çalışmalarından dolayı teşekkürler Kdz. Ereğli Yığılcalılar Derneği'ne
[url=http://www.emregemici.com]e.Gmc - Emre Gemici[/url] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
|
Konu Bağlantı Araçları |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
KDZ EREĞLİ YIĞILCA EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN DAVET | moderator | 1 | 3,558 |
Bugün 08:49 Son Yorum: moderator |
|
Kdz. Ereğli de Hasret Kucaklaşması | moderator | 1 | 3,701 |
|
Ereğli de İlkler Yaşanmaya Başladı. | moderator | 1 | 3,462 |