Yığılca İlçesi Web Sitesi
Bizi Takip Etmeye Devam Edin - Baskı Önizleme

+- Yığılca İlçesi Web Sitesi (http://yigilcalilar.com/forum)
+-- Forum: DERNEKLERİMİZ (/forumdisplay.php?fid=266)
+--- Forum: YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (/forumdisplay.php?fid=249)
+--- Konu Başlığı: Bizi Takip Etmeye Devam Edin (/showthread.php?tid=4720)



Bizi Takip Etmeye Devam Edin - moderator - Bugün 18:34

[Resim: _C7ENGEL_coth0.jpg]


YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ Başkanı İbrahim ÇENGEL İlçenin yoğun kar yağışının ardından yavaş yavaş normale dönmeye başladığını dile getirdi.

Başkan ÇENGEL kar yağışının yoğun olması yolların kapanmasına ve harekat potansiyelinin düşmesine sebep verdiğini bu yüzden dernek olarak pasif durumda gibi göründüklerini fakat en kısa zamanda bu imajı yıkma adına ilçeye hizmet adına hızlanacaklarını yönetim kurulu olarak bir takip faaliyet ve aktifitelerin içinde olacaklarını söyledi.

En Kısa zamanda ilçemizin tüm esnaflarından randevu talep ederek çaylarını içeceklerini düşünce ve fikirlerini alacaklarını çünkü her fikrin ve düşüncenin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Başkan ÇENGEL ilçeye hizmet adına gönüllü olduklarını ve bunun hakkını vereceklerinden kimsenin şüpheleri olmaması istedi.

[Resim: 1_xknz8.jpg]


İlçemiz esnafı ile yaptıkları birebir görüşmede neden ziyaret edilmediklerini ve çorbada bizimde tuzumuz olsun düşüncesi ile hizmet aşkı ile yandıklarını söyleyen Başkan bu konudaki beklentilerin hepsine cevap vereceklerini söyledi.