Yığılca İlçesi Web Sitesi
Biz Yola Çıkarken Asla Dinlenmeyeceğiz Demiştik. - Baskı Önizleme

+- Yığılca İlçesi Web Sitesi (http://yigilcalilar.com/forum)
+-- Forum: DERNEKLERİMİZ (/forumdisplay.php?fid=266)
+--- Forum: YIĞILCA KÜLTÜR,TURİZM,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (/forumdisplay.php?fid=249)
+--- Konu Başlığı: Biz Yola Çıkarken Asla Dinlenmeyeceğiz Demiştik. (/showthread.php?tid=4710)



Biz Yola Çıkarken Asla Dinlenmeyeceğiz Demiştik. - moderator - Bugün 22:33

[Resim: YI_D0ILCA+MERKEZ+LOGOSU.jpg]


Yığılca Kültür,Turizm,Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim ÇENGEL Yaptığı Açıklama; Seçildikleri takdirde Yığılca yı tanıtımda büyük rol oynayacaklarını ve bunu halkına bir hizmet olarak gördüklerini belirtmiştik. Seçildiğimiz ilk andan itibaren kaynaşmaya ve birliğe verdikleri önemi herkese gösterme adına ilçede seri ziyaretlerde bulunduklarını tüm kurum ve kuruluşlar ile ortak diyalog içerisinde hareket edeceklerini gösterdiklerini belirtti.

[Resim: RES_DDM+6.jpg]


Tüm Dünya ve Türkiye üzerinde her Nerede bir Yığılca lı var ise ona ulaşma adına gerek hemşeri derneklerimiz aracılığı ile gerekse birebir irtibata girmek için son hızla çalışmalarına devam ettiklerini belirten ÇENGEL Bu çalışmalarımızın yanı sıra ilçemizin tanıtımı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirtti.

[Resim: _DDBRAH_DDM+_C7ENGEL.jpg]


Bu günden itibaren yaptıkları ve yapacakları çalışmalar için sık sık basın karşısına çıkacağını belirten Başkan İbrahim ÇENGEL her kese karşı şeffaf olacaklarını asla kafalarda soru işareti bırakmayacaklarını belirtti. İlçemizin tanıtımı konusunda Geos Tur ile Prensipte anlaştıklarını belirten Başkan daha önceleri iki kez Fotoğraf grubu ile İlçemize gelen Geos Tur ekibinin bu kez de doğa yürüyüşü ve son zamanlarda basının özen ve itina gösterdiği ilçemiz girişindeki tarihi değirmen de ziyaret edeceklerini belirtti.

[Resim: dede-yadigari-degirmeni-calistiriyor-6806978_x_o.jpg]


Yığılca Kültür,Turizm,Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim ÇENGEL Yığılca’mızda unutulmaya yüz tutmuş yüzlerce eser bulunduğunu, bu eserleri değişik organizasyon ve aktiviteler ile Turizme kazandıracaklarını belirtti. Geos Tur şirketinin ise bunun farkında olduğunu ve 24 Ocak 2015 tarihinde geniş bir Turizmci akımı ile ilçemize tekrar geleceklerini belirtti.

[Resim: indir.jpg]


Türkiye de başlatılan Yığılca tanıtım Kampanyalarına kayıtsız kalamayacaklarını belirten Başkan Kaymakam Mehmet ÖZCAN beyinde katkı ve yardımları ile Artık Yığılca’nın Tüm Tarihi,Kültürel ve Doğal zenginlikleri ile Saklı Kalmak istemediğini görücüye çıktığını bu yoldan geri dönüş olmadığını belirtti.

[Resim: BULU_DEMA_m7q1i.jpg]


Tüm Yığılcalıları bu konuda yanlarında görmek istediklerini belirten Başkan ÇENGEL biz Dernek olarak asla geri dönmeyeceğiz. Bu yolun sonu yok diyerek sözlerini noktaladı. "Tabiat cenneti yığılca'da Herşey gönlümüzce" diyoruz dedi.