Yığılca İlçesi Web Sitesi
Çocuklarımız İlk Yarı Tatiline girdi. - Baskı Önizleme

+- Yığılca İlçesi Web Sitesi (http://yigilcalilar.com/forum)
+-- Forum: GENEL FORUM BAŞLIKLARI (/forumdisplay.php?fid=260)
+--- Forum: Yığılca İle İlgili Paylaşımlar (/forumdisplay.php?fid=273)
+---- Forum: Gündeme İlişkin Paylaşımlar (/forumdisplay.php?fid=283)
+---- Konu Başlığı: Çocuklarımız İlk Yarı Tatiline girdi. (/showthread.php?tid=3829)



Çocuklarımız İlk Yarı Tatiline girdi. - moderator - Bugün 11:11

[Resim: Meb.gif]


Tüm Ülkemizde olduğu gibi İlçemizde de öğrencilerimiz İlk yarı tatiline çıktılar

[Resim: news_53336.jpg]


Düzce Valisi Vasip Şahin, Yığılca'da karne törenine katıldı.
İlçeye bağlı Yağcılar köyünde bulunan Anadolu Kalkınma Vakfı Cumhuriyet İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen karne törenine katılan Vali Şahin, Yığılca ilçesinin unutulmadığını göstermek için karne törenini ilçede gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şahin, başarılı bir eğitim sezonu geçirildiğini dile getirerek, tatilin karnesinde zayıflar bulunan öğrencilerin eksikliklerini kapatmak için iyi bir fırsat olduğunu kaydetti.

[Resim: bas.jpg]


Velililerin çocuklarına destek olmaları gerektiğini kaydeden Şahin, "Eğitim evde başlar. Çocuklarımız derslerinde çok başarılı olmayabilirler ama bu onların çok kötü bir öğrenci olduğunu göstermez. Öğrenci kadar veli de eğitimin içinde bulunmalıdır" dedi.

Yığılca Kaymakamı Nuri Gezici ise, törenin Yığılca'da gerçekleştirilmiş olmasının hem öğrencilerin hemde kendilerinin çok mutlu ettiğini söyledi.

Tören öğrencilere karneleri ve çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

http://www.haber3.com/duzcede-karne-toreni-vali-sahin-ogrenci-kadar-veli-de-egitimin-icinde-bulunmalid-656731h.htm

ÖNCÜ HABERİN YAYINLADIĞI HABERE GÖRE

Karne Töreni İçin Yığılca'ya Gitti

[Resim: 25056.jpg]


2010-2011 yılı eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Düzce Valisi Vasip Şahin, bugün Yığılca ilçesine giderek öğrencilerin karnelerini dağıttı ve başa öğrencilere olmak üzere velilere ve öğretmenlere nasihatlarda bulundu.
2010-2011 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Düzce Valisi Vasip Şahin, Yığılca ilçesine giderek öğrencilerin karnelerini dağıttı. Sabahın erken saatlerinde Yığılca ilçesine hareket eden Vali Şahin, ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti. Daha sonra Yığılca Anaokulu'nu ziyaret eden Vali Vasip Şahin, Çok Programlı Lise'ye geçerek okul öğretmenleriyle birinci dönemin değerlendirmesini yaptı. Buradaki toplantının ardından Yağcılar Köyü'nde bulunan Anadolu Kalkınma Vakfı Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na giderek karne törenine katıldı. Törene Vali Vasip Şahin'in yanı sıra Yığılca Kaymakamı Nuri Gezici, Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, veliler ve öğrenciler katıldı.

[Resim: 25075_olu4y.jpg]


Vali Vasip Şahin törende yaptığı konuşmasında karne töreni için il merkezinde olması gerektiğini ancak Yığılca ilçesinin unutulmadığını göstermek için bugün karne töreninde Yığılca'da olduğunu söyledi.Vali Şahin başta öğrencilere olmak üzere öğretmenlere ve özellikle velilere nasihatlar vererek uyarılarda bulundu.

[Resim: 25076.jpg]


Yığılca Kaymakamı Nuri Gezici'de yaptığı konuşmasında Vali Şahin'in ilçeye gelişinden dolayı hem öğrencilerin hemde kendilerinin çok mutlu olduğunu belirterek, ilçenin eğitim durumu hakkında bilgiler verdi.

[Resim: 123456_bcvya.jpg]

Daha sonra kürsüye çıkan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, öğrencilere başarını nasıl artırabilecekleri konusunda bilgiler verdi.Konuşmaların ardından birinci dönemde başarı gösteren öğrencilere karneleriyle birlikte çeşitli hediyeler verildi.

[Resim: 25078.jpg]



Re: Çocuklarımız İlk Yarı Tatiline girdi. - dartanyan - Bugün 11:11

Değerli Kardeşim yapmış olduğun haberle hem Cennet İlçeniz Saklı kentin güzel insanlarını onurlandırdığın gibi benide bir Bayburt lu ve ŞAHİN ailesi olarak tahmin edemeyeceğin şekilde onurlandırdın Teşekkür eder İl yarı tatilinin Tüm ülkemiz gençlerine hayırlı olmasını temenni ederim


Re: Çocuklarımız İlk Yarı Tatiline girdi. - moderator - Bugün 11:11

Amcaoğlu harikas bir yorum teşekkür ederim bende bu haberi Haberin sahibi Sayın valimize okutmanın gururu yaşıyor ve sana hürmetlerimi iletiyorum her şey için teşekkürler